Kom godt fra start med dit forældrekøb

Står du med overvejelserne om at erhverve dig et forældrekøb eller omvendt forældrekøb, kan IVB hjælpe dig videre i processen.

Vi sørger for, at du kommer godt fra start med dit forældrekøb med vores skræddersyede rådgivningspakke, der indeholder alt det, du skal vide i forbindelse med dit køb. Vi tager udgangspunkt i en konkret lejlighed eller et hus, som du overvejer at købe.

Vores skræddersyede rådgivningspakke består af:

  • Rapport med konkret vurdering af huslejeniveauet samt skattemæssige og lejeretlige dispositioner, herunder udførlig gennemgang af regnskabsprincipperne.
  • Likviditetsbudget med fremskrivninger over 10 år, der viser den løbende drift i forældrekøbet.
  • Opfølgende dialog med gennemgang af rapport og likviditetsberegning samt afklaring af opfølgende spørgsmål. Gennemgangen tilbydes telefonisk, på teams eller ved et fysisk møde på vores kontor.
  • Registrering af økonomien i forskudsopgørelsen for derved at få afregnet de korrekte skatter løbende allerede fra start.

Find den rette bolig

Vi kan også hjælpe med at finde en egnet og passende forældrekøbsbolig via vores gode netværk blandt ejendomsmæglere, bankfolk eller igangværende forældrekøbere. Du har som kommende forældrekøber mulighed for at drage fordel af vores indgående kendskab til forældrekøb og omvendt forældrekøb.

Vi anbefaler, at du kontakter os hurtigst muligt i processen, så vores ekspertise inden for forældrekøb kan komme dig til gode allerede fra de indledende overvejelser.

Kompetent rådgivning til forældrekøb

Har du allerede købt et forældrekøb, men endnu ikke påbegyndt udlejningen, kan du også have stor glæde af vores “kom godt fra start” rådgivningsydelse.

Vi sørger for at vores rådgivning tilpasses netop dine behov.

Priser

  • Kom godt fra start rådgivningspakke
  • 3.750 kr.
Priserne er inkl. moms
Lad os kontakte dig