Lejekontrakt til forældrekøb

Det er vigtigt at få udarbejdet og underskrevet en lejekontrakt til forældrekøb, når du udlejer til dit barn. Lejekontrakten er parternes bevis for, hvad lejeforholdet indebærer, hvis dette på et tidspunkt skal dokumenteres over for skattemyndighederne, det stedlige huslejenævn eller boligstøttekontoret.

Desuden er det vigtigt, at dit barn får udarbejdet og underskrevet en fremlejekontrakt med eventuel bofælle/roomie i forældrekøbet.

Udarbejdelse af lejekontrakt til forældrekøb

Der er ikke nogen formkrav til, hvordan en lejekontrakt skal se ud, men det er en god idé, at du får udarbejdet en lejekontrakt og evt. fremlejekontrakt til forældrekøbet, der er præcis og overskuelig.

Det er dog vigtigt at kende til lejelovgivningen, da der ikke er aftalefrihed. Lejelovgivningen og boligreguleringsloven indeholder ufravigelige bestemmelser, som også gælder ved forældrekøb.

Skal vi hjælpe dig?

Hos IVB tilbyder vi skræddersyede lejekontrakter og fremlejekontrakter til forældrekøb, som kan underskrives med MitID via vores digitale løsning – det er let for alle parter. Du kan kontakte os her.

Priser

  • Lejekontrakt
  • 1.250 kr.
  • Fremlejekontrakt
  • 1.250 kr.
Priserne er inkl. moms
Lad os kontakte dig