Regnskab for selvstændige

Hvis du er på udkig efter en revisor til at udarbejde årsrapport og skatteregnskab for din selvstændige virksomhed, kan du med fordel inddrage IVB som rådgiver. Fordelen ved at være regnskabskunde hos os, frem for en traditionel revisor, er, at vi besidder en unik sammensætning af kompetencer, der giver os mulighed for at rådgive vores regnskabskunder om øvrige relevante forhold, der knytter sig til det at være selvstændig erhvervsdrivende.

Det kan bl.a. være rådgivning om

  • Optimal og overskuelig skattemæssig drift i virksomhedsordningen
  • Beregning og estimering af b-skatterater og korrekt opsætning af skattetræk
  • Ultimo overskudsdisponering, opgørelse af skattegrundlag samt skatteafregning
  • Investering af opsparede midler i virksomhedsordningen, herunder udlejningsejendomme og akkumulerede investeringsprodukter
  • Pensions- og formueoptimering for selvstændige
  • Generationsskifte og dødsboskat

Specialister i skat og regnskab for selvstændige

Hos IVB modtager du assistance fra specialiserede rådgivere, der har indgående kendskab til udarbejdelse af regnskab for selvstændige erhvervsdrivende. Vi er uddannede til at varetage komplicerede regnskabs- og skattemæssige opgaver, og vi har mange års erfaring med at skabe gode og holdbare løsninger for vores regnskabskunder.

Hvem er typisk vores regnskabskunder?

Vi bistår primært med regnskab og skat for liberale erhverv, herunder

  • Selvstændige konsulenter (IT, HR, strategi, ledelse, økonomi, grafik, oversætter etc.)
  • Praktiserende læger og speciallæger
  • Selvstændige tandlæger og specialtandlæger
  • Selvstændige psykologer, herunder erhvervspsykologer

Vores regnskabskunder vil typisk have investerbar formue af en vis størrelse og/eller investeringer i fast ejendom. Desuden gør vores regnskabskunder ofte brug af virksomhedsskatteordningen, der er et af IVBs specialer.

Det er ikke unormalt, at vores regnskabskunder er tilknyttet en private banking-afdeling i deres respektive banker, hvor vi holder en løbende god dialog med regnskabskundens private banking-rådgiver, så vi sammen sikrer den mest optimale løsning – både økonomisk såvel som skattemæssigt.

Mangler du en revisor til regnskab og skat?

Hvis du står og mangler en professionel rådgiver til regnskab og skat, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi har mulighed for at sammensætte en løsning med regnskab og skat, der passer specifikt til dine behov.

Lad os kontakte dig

Mød din rådgiver