Gennemgang af finansieringsløsninger

Hos IVB gennemgår vi gerne de finansieringsforslag og finansieringsløsninger, som du har modtaget fra din bank i forbindelse med købet af en ejendom. Vi inkluderer således uvildig sparring om den finansielle del af bolighandlen, hvis du ønsker dette i forbindelse med selve køberrådgivningen. Du kan således drage fordel af, at vi har assisteret i flere hundrede bolighandler samt gennemgået mange finansieringsforslag med vores klienter.

Som noget ganske unikt har vi også øje for det skattemæssige, når vi yder vores rådgivning om køb og finansiering af boligen.

Hvilket realkreditlån skal jeg vælge?

Det afhænger af din individuelle risikoprofil – og det har du med garanti hørt før. Det afhænger dog i høj grad også af, hvordan din finansieringsløsning sammensættes.

Hos IVB har vi fingeren på pulsen i forhold til lånemarkedet for realkreditlån, da vi dagligt bliver forelagt lånedokumenter og lånetilbud, som vores klienter har modtaget fra deres bank i forbindelse med en ejendomshandel. Dermed har vi mulighed for at yde kompetent sparring med dig omkring dit valg af realkreditlån.

Kan banken tilbyde en lavere rente på boliglånet?

Banken fastsætter selv sin rente på sit udlån til dig, hvilket også betyder, at din rente er til forhandling. Derfor kan det nogle gange være en god idé at sparre herom med en uvildig fagperson, der dagligt gennemgår låneaftaler i sit professionelle virke.

Vi kan være behjælpelige med at vurdere dine muligheder for at opnå en bedre rente på dit boliglån, såvel som vi kan bistå med at indhente tilbud fra en anden bankforbindelse, hvis du måtte ønske det. IVB har kontakt til et stort netværk af kompetente bankfolk, som du ofte kan drage fordel af.

Lad os gennemgå dine finansieringsløsninger med dig

Hos IVB kan vi sparre med dig omkring dine finansieringsløsninger, når du skal købe en ejendom til egen beboelse eller udlejning. Vi kan desuden hjælpe dig med at gennemskue det skattemæssige samt oplyse dig om, hvad vores øvrige klienter typisk vælger af finansieringsløsninger. Kontakt os her.

Lad os kontakte dig

Mød din rådgiver