Køberrådgivning

Står du overfor at skulle købe fast ejendom, er det en god idé at have en køberrådgiver ved din side til at bistå med kompetent køberrådgivning. Vores fornemmeste opgave er at repræsentere dig som køber i handlen og sørge for at hjælpe dig i mål med dit kommende køb af fast ejendom – hvad enten det er til bolig eller udlejning.

Vi anbefaler altid, at du læser købsaftalen grundigt igennem, inden du skriver under, da købsaftalen er hele aftalegrundlaget for selve ejendomshandlen. Endvidere skal du bede sælgers ejendomsmægler om at indsætte et bank- og rådgiverforbehold på minimum 3 hverdage i købsaftalen.

Kom trygt igennem dit kommende boligkøb

Det er en stor beslutning at købe fast ejendom, og det er en spændende proces. Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse helt indtil du står med nøglerne i hånden til din nye bolig. Vi hjælper dig med at gennemgå alle dokumenterne når købsaftalen er underskrevet og overtager samtidig dialogen med sælgers ejendomsmægler for dig. Vi tager altid udgangspunkt i hvis vi selv skulle købe ejendommen, og gennemgår derfor nøje ejendommens dokumenter. Derefter vil du modtage en køberrådgivningsskrivelse med relevante oplysninger om ejendommen, som vi sammen drøfter. Såfremt der er uklarheder, drøfter vi dem for dig med sælgers ejendomsmægler. Vi sørger for at du og din bank vil blive orienteret under hele processen.

Skattemæssig køberrådgivning

Hos IVB har vi en unik sammensætning af kompetencer, der gør, at du også har mulighed for at få gennemgået dine skattemæssige forhold, når vi yder dig køberrådgivning i din bolighandel.

Vi har mulighed for at rådgive dig om konsekvenserne ved de nye ejendomsskatter samt bistå med opdatering af skattekort og forskudsopgørelse, hvilket er vigtigt at få tilrettet, når du køber en ejendom til enten bolig eller udlejning.

Mere end 20 års sammenlagt erfaring med ejendomshandel

Vores køberrådgiver, Mille Maria Venning, fik sit første job i en ejendomsmæglerforretning i København tilbage i 2008, og har således lang erfaring inden for handel med fast ejendom. Vores to erhvervsjurister, Alexander Ibsen og Sebastian Brixius, har ligeledes bistået i ejendomshandler i flere år, herunder særligt med fokus på det skattemæssige.

Kontakt os for en indledende snak om din kommende bolig eller udlejningsejendom. Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Pris

  • Køberrådgivning hus, lejlighed og sommerhus
  • 6.750 kr.
Lad os kontakte dig