Udlejningsservice og administration

Hos IVB har vi har stor erfaring med udlejning af bolig, og du kan få hjælp af os til alt inden for udlejningsservice og drift. Vi kan bistå med både huslejefastsættelse, udarbejdelse af lejekontrakt, annonceringen og fremvisning samt regnskab og selvangivelse.

Huslejefastsættelse og økonomi

Vi er skarpe på huslejefastsættelse, da vi har indgående kendskab til lejemarkedet, og vi assisterer således med fastsættelse af lejen, som bl.a. afhænger af boligens alder, stand, størrelse og beliggenhed, Vi udarbejder desuden likviditetsberegning, som viser den løbende drift over de næste 10 år, så du har et godt overblik over det økonomiske.

Annoncering, fremvisning og nøgleoverdragelse

Vi kan sørge for fotografering, annoncering via. diverse lejeportaler samt personlig fremvisning for potentielle lejere, hvis behovet opstår hos dig som udlejer. Desuden kan vi tilbyde at overdrage nøgler til lejer samt udarbejde indflytningsrapport.

Udarbejdelse af lejekontrakt

Vi rådgiver dig om den nye lejelov som trådte i kraft 1. juli, og vi sætter dig grundigt ind i dine rettigheder som udlejer.

Inden du lader lejer flytte ind, skal du altid huske, at lejekontrakten skal være underskrevet, og depositum og forudbetalt leje skal være modtaget på din konto. Vi anbefaler også altid, at der udarbejdes en fremlejekontrakt, hvis der skal bo flere i udlejningsboligen.

Ændring af din forskudsopgørelse

Når du udlejer din bolig på helårsbasis, skal du ikke længere betale ejendomsværdisskat. Samtidig skal du have tilrettet din forskudsopgørelse med de indtægter og udgifter, du får i forbindelse med udlejningen. Dette kan vi også klare for dig.

Regnskab og indberetning til Skattestyrelsen

Vi sørger for udarbejdelse af dit årsregnskab samt indberetningen til Skattestyrelsen inden fristen d. 1. juli. Det kan du læse mere om her.

Skal vi hjælpe dig med udlejningsservice?

Kontakt os for en indledende snak om din udlejningsejendom. Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Lad os kontakte dig

Mød din rådgiver

Partner, Køberrådgiver
Mille Venning
Partner, Master i skat
Alexander Ibsen