Familieoverdragelse af forældrekøb

Familieoverdragelse af et forældrekøb er en kompliceret skattesag. Hos os får du rådgivning fra nogle af landets førende specialister inden for familieoverdragelse, skat og fast ejendom.

Skal du overdrage dit forældrekøb til et familiemedlem?

Vi hjælper dig med at tilrettelægge den bedste familieoverdragelse af dit forældrekøb for alle parter. Med et indgående kendskab til skattelovgivningen, værdiansættelsescirkulæret samt reglerne for familieoverdragelse, kan du trygt overlade processen til os.

Hvorfor bruge en rådgiver ved familieoverdragelse?

1 – Du får den optimale løsning til din situation

Ofte viser det sig, at dét, der virker som den optimale familieoverdragelse for familien, ikke er den optimale skattemæssige løsning. Vi rådgiver dig i dine forskellige muligheder.

2 – Du får den nødvendige risikovurdering

Som rådgiver kan vi lave en risikovurdering af værdiansættelsen af forældrekøbet og de afledte skattemæssige virkninger af selve familieoverdragelsen. Det gælder også de almindelige arveretlige problematikker, der kan opstå, hvis du har flere arvtagere.

3 – Du får udarbejdet et behørigt skatteforbehold til overdragelsesaftalen

Vi kan tilpasse skatteforbeholdet efter dine ønsker og behov, så det stadig opfylder betingelserne i skatteforvaltningslovens § 28.

Du kan blive klogere på faldgruberne ved familieoverdragelse her.

Hvad koster rådgivning om familieoverdragelse af forældrekøb?

Den konkrete pris afhænger af den rådgivning, du har brug for.

Udfyld venligst formularen nederst på siden –  så giver vi dig hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på relevant rådgivning.

Kontakt os – lad os give dig et uforpligtende tilbud

Rådgivning til livets store beslutninger

Hos os får du personlig rådgivning inden for økonomi og jura til mange af livets store beslutninger, så du kommer trygt i mål - uanset om det gælder dine private investeringer, din virksomhed eller dine skatteforhold.

Unikke kompetencer

Med kompetencer inden for skat, investering, fast ejendom og regnskab kan vi tilbyde værdifuld og professionel rådgivning i mange af livets store beslutninger.

Helhedsorienteret rådgivning

Vi har samlet økonomisk og juridisk rådgivning under ét tag. Det betyder, at du hverken behøver købermægler, advokat, revisor eller udlejningsadministrator. Kun IVB.

Høj specialistviden

Vores rådgivere har specialiseret sig i nicheområder som forædrekøb, dødsboskat, køb og udlejning af fast ejendom samt virksomhedsskatteordningen.

Mød IVB

Partner, Master i skat
Alexander Ibsen
Partner, Køberrådgiver
Mille Venning