Forældrekøb regnskab og selvangivelse

Lad os klare dit regnskab og din selvangivelse, så du undgår ubehagelige overraskelser. Vi sikrer, at dit forældrekøb drifter så optimalt som muligt inden for skattelovens rammer.

Gør brug af vores komplette regnskabsløsning til forældrekøb

Med vores hjælp er du garanteret, at dit forældrekøbsregnskab lever op til alle skattemæssige krav og retningslinjer.

Du får alt dette med vores regnskabsløsning:

  1. Vurdering af optimal beskatningsmetode (almindelige skatteregler, kapitalafkastordningen eller virksomhedsordningen)
  2. Bogføring i Microsoft Dynamics 365 efter bogføringsloven og mindstekravbekendtgørelsen
  3. Opstilling af professionelt forældrekøbsregnskab i form af skatteregnskab med indkomstopgørelse, balance og specifikationer
  4. Indberetning til Skattestyrelsen via professionel rådgiveradgang
  5. Besvarelse af spørgsmål om forældrekøb og skat i årets løb samt adgang til at sparre med førende eksperter i forældrekøb uden yderligere beregning
 

Hos IVB har vi rådgivet om forældrekøb i mange år. Vi har udarbejdet flere tusinde regnskaber og selvangivelser til glæde og overskuelighed for vores forældrekøbere. Husk, at du kan få fuldt fradrag for de udgifter, du bruger på at få hjælp til regnskab og selvangivelse vedrørende dit forældrekøb. 

Har du styr på dit årlige regnskab til forældrekøb?

Hvis du har et forældrekøb, skal du hvert år udarbejde et regnskab over dine skattepligtige indtægter og fradragsberettigede udgifter. Disse skal indberettes til Skattestyrelsen.

Derudover er der krav om løbende bogføring efter reglerne i bogføringsloven og mindstekravsbekendtgørelsen. Regnskabet og bogføringen skal gemmes i op til 5 år, så du har mulighed for at fremsende det til Skattestyrelsen på deres anfordring.

Hvad koster regnskab og selvangivelse til forældrekøb?

  • Regnskab og selvangivelse – 4.500 kr. inkl. moms
  • Du opnår fuldt fradrag for udgiften 
  • Den reelle nettoudgift efter skat er således kun 1.935 kr. for en topskatteyder (57%)
Kontakt os – lad os give dig et uforpligtende tilbud

Rådgivning til livets store beslutninger

Hos os får du personlig rådgivning inden for økonomi og jura til mange af livets store beslutninger, så du kommer trygt i mål - uanset om det gælder dine private investeringer, din virksomhed eller dine skatteforhold.

Unikke kompetencer

Med kompetencer inden for skat, investering, fast ejendom og regnskab kan vi tilbyde værdifuld og professionel rådgivning i mange af livets store beslutninger.

Helhedsorienteret rådgivning

Vi har samlet økonomisk og juridisk rådgivning under ét tag. Det betyder, at du hverken behøver købermægler, advokat, revisor eller udlejningsadministrator. Kun IVB.

Høj specialistviden

Vores rådgivere har specialiseret sig i nicheområder som forædrekøb, dødsboskat, køb og udlejning af fast ejendom samt virksomhedsskatteordningen.

Mød IVB

Partner, Master i skat
Alexander Ibsen
Partner, Køberrådgiver
Mille Venning