Salg af forældrekøb

Vores skattejurister er specialister i fast ejendom og salg af forældrekøb. For dig betyder det, at du er garanteret en korrekt og lovlig opgørelse over ejendomsavancen og avanceskatten, når du sælger dit forældrekøb.

Rådgiver inden for forældrekøb

Vi hjælper dig i mål med salget af dit forældrekøb

Skal du sælge, tilrettelægger vi den bedst mulige overdragelse af dit forældrekøb for dig.

Beregning af avanceskatten

Vi kan hjælpe dig med en konkret beregning af din fortjeneste eller dit tab. Vi kan også beregne avanceskatten, så denne er på plads, når salgsprovenuet er frigivet. 

Hjælp til indberetning til Skattestyrelsen 

Når du sælger dit forældrekøb skal fortjenesten eller tabet indberettes til Skattestyrelsen senest 1. juli året efter, salget sker. Vi sørger for, at tallene stemmer. Ligesom vi rådgiver dig i den skat, du skal betale ved en eventuel fortjeneste.

Hvad koster en ejendomsavanceopgørelse?

  • Ejendomsavanceopgørelse ved forældrekøb – fra 3.750 kr. inkl. moms
Kontakt os – lad os give dig et uforpligtende tilbud

Rådgivning til livets store beslutninger

Hos os får du personlig rådgivning inden for økonomi og jura til mange af livets store beslutninger, så du kommer trygt i mål - uanset om det gælder dine private investeringer, din virksomhed eller dine skatteforhold.

Unikke kompetencer

Med kompetencer inden for skat, investering, fast ejendom og regnskab kan vi tilbyde værdifuld og professionel rådgivning i mange af livets store beslutninger.

Helhedsorienteret rådgivning

Vi har samlet økonomisk og juridisk rådgivning under ét tag. Det betyder, at du hverken behøver købermægler, advokat, revisor eller udlejningsadministrator. Kun IVB.

Høj specialistviden

Vores rådgivere har specialiseret sig i nicheområder som forædrekøb, dødsboskat, køb og udlejning af fast ejendom samt virksomhedsskatteordningen.

Mød IVB

Partner, Master i skat
Alexander Ibsen
Partner, Køberrådgiver
Mille Venning