Køberrådgivning ved forældrekøb

Overvejer du at investere i et forældrekøb, er det en god idé at have en professionel køberrådgiver ved din side fra start. Hos IVB er vi eksperter i at få dig sikkert i mål med din investering, og vi har sammenlagt hjulpet i mere end 1000 forældrekøb.

Mød dine køberrådgivere til dit næste forældrekøb

Helhedsorienteret køberrådgivning til dit forældrekøb

Sådan hjælper vi dig i mål med dit forældrekøb:

  • Vi gennemgår alle dokumenter og udpeger forhold, du skal være opmærksom på
  • Vi udarbejder en godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler 
  • Ved eventuelle forbehold i godkendelsesskrivelsen tager vi dialogen med sælgers ejendomsmægler. Vi sørger også for at orientere din bank undervejs i processen
  • Når handlen er endelig, sørger vi for skøde, et eventuelt debitorskifte samt refusionsopgørelse
 

Lad os hjælpe dig med dit forældrekøb

Skal du finde en passende forældrekøbsbolig, trækker vi gerne på vores store netværk af ejendomsmæglere, bankfolk og igangværende forældrekøbere. Når du har fundet den rette bolig, kan vi bistå med kompetent køberrådgivning eller vores skræddersyede opstartsrådgivning med huslejefastsættelse, så du får den bedst mulige handel.

Hvorfor vælge køberrådgivning?

Som køberrådgivere kommer vi ofte på banen, inden du sætter din underskrift på købsaftalen, og her er det vores opgave at hjælpe dig helt i mål. Hvis du netop har underskrevet en købsaftale, kan vi også hjælpe dig med de skattemæssige opgaver.

1 – Du får 25 års samlet erfaring

Vi repræsenterer dig som køber og sikrer, at du kommer godt og trygt gennem ejendomshandlen. Vores mangeårige erfaring med forældrekøb betyder, at vi ved, hvilke områder vi skal være særligt opmærksomme på.

2 – Du får profesionelle øjne på dine dokumenter

Vi gennemgår nøje alle handlens dokumenter, så du er sikker på, at vigtige informationer om ejendommen bliver opdaget. Vi er desuden professionelt ansvarsforsikret, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

3 – Du får fuldt overblik over processen 

Det er i alles interesse, at en ejendomshandel kører efter planen. Derfor sørger vi for at sætte dig ind i, hvad der er vigtigt, og hvad der er mindre vigtigt, så du ikke bliver forsinket af ubetydelige formaliteter. 

4 – Du får styr på de vigtige skatteforhold 

Når du køber fast ejendom, skal du have styr på ejendomsskatten. Vi vejleder dig på området og hjælper dig med at udfylde din forskudsopgørelse korrekt, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Hvad koster vores køberrådgivning?

  • Køberrådgivning ved forældrekøb – 7.500 kr. inkl. moms
  • Skøde og berigtigelse – 3.500 kr. inkl. moms
Kontakt os – lad os give dig et uforpligtende tilbud

Har du hørt om vores opstartsrådgivning til forældrekøb?

Har du husket lejekontrakten til dit forældrekøb?

Rådgivning til livets store beslutninger

Hos os får du personlig rådgivning inden for økonomi og jura til mange af livets store beslutninger, så du kommer trygt i mål - uanset om det gælder dine private investeringer, din virksomhed eller dine skatteforhold.

Unikke kompetencer

Med kompetencer inden for skat, investering, fast ejendom og regnskab kan vi tilbyde værdifuld og professionel rådgivning i mange af livets store beslutninger.

Helhedsorienteret rådgivning

Vi har samlet økonomisk og juridisk rådgivning under ét tag. Det betyder, at du hverken behøver købermægler, advokat, revisor eller udlejningsadministrator. Kun IVB.

Høj specialistviden

Vores rådgivere har specialiseret sig i nicheområder som forædrekøb, dødsboskat, køb og udlejning af fast ejendom samt virksomhedsskatteordningen.

Mød IVB

Partner, Master i skat
Alexander Ibsen
Partner, Køberrådgiver
Mille Venning