Pensionsoptimering og formueoptimering

For langt de fleste vil pension være indbegrebet af den pensionsordning, du har hos din arbejdsgiver. Pension er dog langt mere vidtrækkende. Din pension består ligeledes af din friværdi i dit parcelhus og din opsparing i frie midler. Sammen med din pensionsopsparing gennem din arbejdsgiver, skal hele din formue planlægges, så du får mest ud af pensionstilværelsen. Uanset om du ønsker at optimere din pensionssammensætning, eller om du har behov for et overblik over dine pensioner i forbindelse med din forestående pensionstilværelse, kan IVB hjælpe dig med pensionsoptimering.

Kyndig pensionsoptimering

Der er adskillige pensionsprodukter på markedet, som i kombination med en række forsikringsprodukter og dine frie midler skal kombineres,så sammensætningen passer til lige netop dig. I den forbindelse er det vigtigt, at dine pensionsordninger og herunder sammensætningen af dine forsikringer, er tilpasset dine behov og dine forbrugsmønstre igennem hele din tilværelse.

Hos IVB tilbyder vi gennemgang af dine pensionsordninger, forsikringer og din formue placeret i frie midler for derved at sikre den optimale pensionssammensætning for dig. Vores erfaring er, at der ofte er flere steder, hvor der kan opnås besparelser, enten ved sammenlægning af pensionsordninger hos et selskab eller ved ændring af de pensionsordninger der indbetales på. Har du fortsat mange år tilbage på arbejdsmarkedet, gennemgår vi også dine forsikringsordninger og sikrer os, at du er dækket på de rigtige områder.

Dit rådighedsbeløb i pensionstilværelsen

Står du overfor en forstående pensionering, eller er du allerede gået på pension, er det fortsat relevant at have optimering af sin pension for øje, så du sikrer midler igennem hele din pensionstilværelse, der er tilpasset dit forbrugsmønster. Ofte vil du ikke have behov for et rådighedsbeløb, der er tilsvarende da du var aktiv på arbejdsmarkedet, da dit kørselsbehov eksempelvis kan have ændret sig. Vigtigst af alt er, at du får tilrettelagt din pension, så du har økonomisk råderum til at opfylde dine drømme.

Planlægningen af din pensionstilværelse bør igangsættes i god til og gerne 6 måneder før din pensionering, så du har mulighed for at skabe dig et overblik over økonomien. Hos IVB kan vi være behjælpelig med at give dig overblikket over din økonomi igennem din pensionstilværelse, som samtidig tager højde de dine skattemæssige forhold og eventuelle modregninger i offentlige pensionsydelser.

Søg sparring omkring din pension hos IVB

Ønsker du kyndig pensionsrådgivning? Vi gennemgår din pensionsforhold med dig, og giver dig et overblik, så der er balance mellem dine indtægter og udgifter igennem din pensionstilværelse. Kontakt os her.

Lad os kontakte dig

Mød din rådgiver